Naujienos

Bendros žinios apie įstaigą

Struktūra ir kontaktai

Teisės aktai

Veikla

Paslaugos

Įstaigos bendruomenės tradicijos

Klausimai

Nuorodos

Žodinė paieška

Patyčių dėžutė

Versija neįgaliesiems

 

 

 

 

 

 

Mielieji, 

Mes labai džiaugiamės ir dėkojame už Jūsų laisvanorišką finansinę paramą!

Kauno lopšelis-darželis „Vaivorykštė“

AB LUMINOR bank

Banko kodas 40100

Paramos sąskaita LT094010042500080354.

 

VALSTYBINĖ MOKESČIŲ INSPEKCIJA INFORMUOJA DĖL PARAMOS ĮSTAIGAI TEIKIMO TVARKOS

Informuojame Jus, kad pasikeitė prašymo pervesti pajamų mokesčio dalį paramos gavėjams ir (arba) politinėms partijoms (FR0512 forma, toliau — Prašymas) pateikimo tvarka.

Prašymus gyventojai (ar jų atstovai) per EDS galės pateikti ne tik savarankiškai, bet ir atvykę į bet kurią apskrities valstybinę mokesčių inspekciją, kur tai padaryti jiems padės VMI darbuotojai. Gyventojai galės pasinaudoti ir viešais interneto prieigos taškais (toliau — VIPT), esančiais valstybinėse miestų bei rajonų bibliotekose, kuriuose, prisijungę prie EDS, turės galimybę pateikti Prašymus elektroniniu būdu. Kaip ir kasmet, VMI darbuotojai tam tikru laiku atvyks į VIPT ir padės gyventojams pateikti Prašymus  ir pajamų mokesčio deklaracijas.

Aktualią informaciją, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus bei vizualines priemones galite rasti ir specialioje VMI svetainės skiltyje, kuri bus nuolat papildoma.

Kadangi, įgyvendinus mokesčių reformą, darbo užmokestis padidintas 1,289 karto (iki mokesčių) ir pakeistas gyventojų pajamų mokesčio (GPM) tarifas, pasikeitė ir gyventojų paramai skiriamos GPM dalys: paramos gavėjams (tarp jų ir meno kūrėjams, išskyrus profesines sąjungas ar jų susivienijimus) bus galima skirti iki 1,2 proc. GPM (anksčiau buvo 2 proc.);

Kilus papildomiems klausimams, visuomet galite kreiptis į VMI specialistus atvykus į artimiausią klientų aptarnavimo skyrių.

 

Kauno lopšelio-darželio „Vaivorykštė“ bendruomenė nuoširdžiai dėkoja visiems, kurie pervedė vaikų darželiui 2%  gyventojų pajamų mokesčio (GPM).

Vertindami Jūsų geranoriškumą, šiais metais vėl kviečiame skirti 1,2 proc. gyventojų pajamų mokesčio (GPM) vaikų darželiui.

 

Dėkojame, kad esate su mumis!
Silvija Sipavičienė, direktorė